donderdag 2 maart 2017

Workshop strobist

  Off Camera Flash.

Niet iedereen weet wat strobisten inhoud en de term off camera flash zegt nu eenmaal wat meer. Bij off camera flash gebruik je de flitser namelijk niet OP je camera maar naast de camera. Door middel van een trigger laat je de flitsers afgaan.

Strobisten is dus fotograferen met je speedlights los van je camera.

Zet je de flitser op je camera krijg je vlak, bijna niet controleerbaar en vaak geen mooi licht. We halen daarom maar wat graag die flitser van de camera af. Met behulp van triggers sturen we de flitsers aan. En als je dat eenmaal onder knie hebt gaat er een wereld voor je open.

Je kan enorm veel creatieve beelden maken met off camera flash.

En je kan 1 2 of veel meer flitsers gebruiken bij off camera flash. Zet de flitser waar de zon niet schijnt zou ik zeggen.
Alle foto's op deze pagina zijn gemaakt door middels van off camera flash. De meeste zijn gemaakt met 1 flitser, maar sommige met meer flitsers. Sommige met 2 en heel af en toe met 3 flitsers.

Wil jij ook leren flitsen? Kijk dan snel op mijn website bij opleiding voor een flitscursus.

Creatieve Fotomissies geeft flitscursus op verzoek. Dit kan 1 op 1 zijn maar wil je met een collega komen kan dat uiteraard ook. De prijs wordt dan ook aantrekkelijker.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten