woensdag 1 maart 2017

trouwfotograaf

Wat zoek jij voor trouwfotograaf

Het is lastig om op zoek te gaan naar de trouwfotograaf die bij jullie past. Ik probeer je in dit blogje een stukje op weg te helpen om de juiste trouwfotograaf te vinden.
Je moet eerst voor jezelf duidelijk zien te krijgen wat voor stijl je mooi vind. Hou je van romantische lichte foto's of zoek je juist meer een kunstzinnige artistieke stijl van bruidsfotografie. Wil je juist alleen maar journalistiek of mag er ook zeker geposeerde poses tussen zitten? Allemaal vragen waar je even stil bij moet staan.

Als je duidelijk weet dat jullie trouwfotograaf bijvoorbeeld journalistiek aan het werk gaat met hier en daar een afwisseling van licht geposeerde en kunstzinnige foto's, dan moet je niet verder zoeken.

Dan zit je bij mij bij het goede adres, bekijk mijn portfolio TROUWEN maar eens
Ik vind het belangrijk om de belangrijke momenten vast te leggen, emoties zijn natuurlijk mooi, maar ook momenten als dat jullie elkaar voor het eerst zien, dat jullie de trouwzaal binnen lopen, het tekenen van de akte, het ja woord, de kus, de openingsdans, de toost en ga zo maar door, allemaal belangrijke momenten die voor mij vanzelfsprekend zijn om vast te leggen. Het liefst doe ik dat in combinatie met mooi en bijzonder licht, maar dat is er niet altijd, als het kan creeer ik het mooie licht. Maar ik probeer altijd zo onopvalend mogelijk te werken.

Terug naar de zoektocht voor de trouwfotograaf

Je kan ook naar een trouwbeurs toe gaan. Daar vind je diverse fotografen die zijn gespecialiseerd in trouwfotografie.
Het voordeel van een beurs is dat je de trouwfotograaf daar persoonlijk kan spreken, je kan direct navraag doen of jullie trouwdatum nog vrij is en je kan de albums ter plekke bekijken. Als dat jullie aanspreekt zou ik gelijk een afspraak maken of misschien zelfs wel ter plekke boeken!

In bruidsbladen kan je ook op zoek naar een trouwfotograaf. 

Er staan vaak adverententies in en soms is er zelfs een speciale uitgave waarin je ook geholpen kan worden met de zoektocht naar de juiste fotograaf.

 Als je mijn trouwfotografie mooi vind, neem dan contact met mij op. Onder TARIEVEN vind je informatie en prijzen. Onder FONKELEND vind je unieke bruidsfotografie.
Ik hop ook jullie bruiloft te mogen fotograferen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten