dinsdag 12 maart 2019

bijzondere bruidsreportage

Een bijzondere bruidsreportage, waar moet die nou aan voldoen? Wat voor de 1 bijzonder is is dat voor de ander misschien helemaal niet.

Maar voor mij is een bijzondere bruidsreportage een bruidsreportage die anders is dan wat we gewend zijn.
Ik vind het een uitdaging in mijn werk om iets anders neer te zetten, dat doe ik door het gebruik van licht, het gebruik van een andere invalshoek of door het gebruik van een verrassende lenskeuze.

Een bruidsreportage kan je een bijzondere bruidsreportage noemen als het foto's zijn die niet standaard zijn die je minder snel verwacht van een bruidsfoto. 

Ik schreef al eens een uitgebreid blog over een bijzondere bruidsreportage. In dat blog kan je nog meer bijzondere trouwfoto's zien.Een foto van de trouw of verlovingsring in het boeket is op zich niets mis mee. Maar ik hou er niet zo van. In de bijzondere bruidsreportage hoort ook een foto van de trouwringen die een beetje kunstzinnig is.Trouwringen fotograferen is een vak apart. En met een aantal trouwringfoto's won ik zelfs awards mee!

Voor meer bijzondere bruidsreportages kijk je natuurlijk ook gewoon op mijn website. Bij het portfolio TROUWEN vind je heel veel toffe bruidsfoto's. Voor meer informatie, tarieven en idee├źn kan je daar ook terecht.

Sterretjes op je bruiloft zijn echt te gek! Ik zeg doe er iets mee!

Uiteraard kan je via het contactformulier een afspraak maken voor een bruidsreportage!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten