maandag 20 februari 2017

bijzondere bruidsreportage

Een bijzondere bruidsreportage, waar moet die nou aan voldoen? Wat voor de 1 bijzonder is is dat voor de ander misschien helemaal niet. 


Maar voor mij is een bijzondere bruidsreportage een bruidsreportage die anders is dan wat we gewend zijn.
Ik vind het een uitdaging in mijn werk om iets anders neer te zetten, dat doe ik door het gebruik van licht, het gebruik van een andere invalshoek of door het gebruik van een verrassende lenskeuze.

Een bruidsreportage kan je een bijzondere bruidsreportage noemen als het foto's zijn die niet standaard zijn die je minder snel verwacht van een bruidsfoto. 

Ik schreef al eens een uitgebreid blog over een bijzondere bruidsreportage, in dat blog kan je ook heel veel foto's zien, ik zal hier ook een paar foto's laten zien en vertellen waarom die foto thuis hoort in een bijzondere bruidsreportage.
bijzondere bruidsreportage
Bovenstaande foto is bijzonder door het gebruik van licht en het gebruik van de achtergrond. Niet een standaard parfumfoto. Het gebruikt van licht is bijzonder omdat je duidelijk de parfumspray ziet maar ook de bruid goed in detail zien evenal de bijzondere achtergrond.
bijzondere bruidsreportage
Een foto die niet in scene is gezet, de bruid wordt door de visagiste opgemaakt. Ook hier is het gebruik van licht (flits en daglicht) bijzonder te noemen. De gekleurde bokeh als rand om de foto is ook niet echt wat je verwacht, maar door het licht, kleur, compositie en moment hoort deze foto voor mij thuis in een bijzondere bruidsreportage. Hij won ook een mooie award bij AG|WPJA in 2016.
bijzondere bruidsreportage


Een foto van de trouw of verlovingsring in het boeket is op zich niets mis mee, maar ik hou er niet zo van. In de bijzondere bruidsreportage hoort ook een foto van de ringen of ring die anders is. Hier heb ik gebruikt gemaakt van licht (flitsers) en beweging, gewoon om eens wat anders te doen. Ik zeg missie geslaagd want ook deze foto won in 2016 een prachtige award bij AG|WPJA.

Voor meer bijzondere bruidsreportages kijk je natuurlijk ook gewoon op mijn website www.corrinep.nl voor meer informatie en ideeën. En uiteraard kan je via het contactformulier een afspraak maken voor een bruidsreportage!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten